Tirsdag d. 8. december 2015 var der en artikel i Midtjyllands avis
Læs den her: Janus Trives blandt sine 6000 høns.
Tirsdag d. 8. december 2015 var der en artikel i Midtjyllands avis
Læs den her: Janus Trives blandt sine 6000 høns.
Smagskompasset er et redskab, der kan bruges, når man skal tilsmage en ret. Smagskompasset kan bruges af alle, der vil vide mere om, hvordan de 5 grundsmage virker og er indbyrdes forbundet. Kompasset er udviklet af smagsdanner Claus Angelo i forbindelse med projektet “På forkant med sund mad”. Læs videre Smagskompas
I vores kundebonde fællesskab holder vi jævnligt kundebonde-dage, her laver vi fælles arbejde omkring grøntsagerne og nogle laver mad.
Her kan du læse opskrifterne på den mad der blev lavet på vores kundebonde dag den 24. oktober 2015
Grøn biksemad med spejlæg.
Syrlig gulerodssalat
Marinerede grøntsager
Spidskåssalat
Rødbedetærte med gedeost
Bondens grønsagsmark i brød
Bagt hokkaido-græskar med honning, kanel og skyr
Søndag den 6. september 2015 var der et indslag i TV2 Østjylland om fællesskabs støttede landbrug.
Improviseret på campingpladsen med hvad jeg hentede fra trailer igår. Glaskål, løg, agurk, ærter, hakket dild og mynte, et drys fra en hyld der stod ved siden af campingkøkkenet. Lidt jordbær et skves lime til eller balsamico.
Har aldrig lavet noget med glaskål før så hvis nogen har gode ideer, så kom frem med dem.
God sommer
Elisabeth
I dag var alle børnene fra Børnehaven Yggdrasil på besøg. De var kommet for at så havre men fik også lov til at hjælpe med hørfrø, jordskokker og georginer. Først blev frøene omhyggeligt jævnt fordelt, og så harvede vi med en hesteharve, dog uden en hest men med bomstærke børn.